Csak képzeld el, mi lenne..

…, ha Venezuela a bikaszarvas fickót (a kép közepén) elismerné az USA „valódi elnökeként” és meghívná a caracasi évértékelő beszédre.

…, ha Szíria kijelentené, hogy ezek a Majonéz Milícia jelmezesek a „Szabad Amerikai Hadsereg”, és elkezdene tankelhárító fegyvereket adni nekik.

…, ha Afganisztán dróntámadásokat intézne Washington DC amerikaheddinjei ellen, de véletlenül néhány esküvői rendezvényt találna el.

…, ha Irak kijelentené, hogy ezek a talibamcsik tömegpusztító fegyvereket birtokolnak és Raszputyin Holdvilág tábornoknak (a kép bal oldalán) 48 órája maradt átadni őket a felügyelőknek, különben Bagdad amerikai városokat fog visszabombázni a szabadságba.

…, ha Jemen bejelentené a Jenki Haram iszlamisták jelenlétét, amely miatt a légierejük blokád alá vonná a Washingtonba tartó élelmiszer-szállítmányokat.

…, ha Nicaragua fegyvereket küldene nekik, hogy antidemokratikus Kontra erőket és halálosztagokat alapítsanak, hogy megtámadják a helyi Tesco parkolóit a helyi kerületekben.

…, ha a bolíviai nagykövetség dollármilliókat küldene Névtábla ezredesnek (a kép jobb oldalán) és közölnék, hogy a fürdősót szippantó barátaik reprezentálják az amerikai nép „valódi akaratát”, nem pedig a „Biden-rezsim”.

Az amerikai külpolitika bizonyosan „kivételes”, de nem a jó értelemben.

forrás: Thoreau Redcrow / Facebook