Gyurcsányozással árulta el a Zösszefogást a Jobbik

“Gyere közénk, ha nem akarsz Orbán áldozata vagy Gyurcsány bohóca lenni!” – áll a Jobbik Második Kerület felhívásában.

A 2. kerületi szervezet egy képet osztott meg, „Lobbanjon fel az ellenállás lángja” felirattal és egy fáklyával. Mintha az Orbán mellett a parlamentben kitartóan szavazó szélsőséges pártnak bármi köze is lenne a valódi ellenálláshoz.

Mi sosem néztük jó szemmel, hogy a naiv, amnéziás és opportunista „ellenzék” összefekszik a szélsőjobboldallal. Nem nézzük jó szemmel, hogy a NER opportunista és impotens ellenzéke lepaktált a Jobbikkal és esküt tettek a Parlament lépcsőjén.

Úgy látszik, az eskü eddig tartott. A Jobbik Második Kerület facebook oldala, már Gyurcsány bohócának nevezi azokat, akik nem tartoznak majd a Jobbik sorai közé.

Mint ahogy mindig felhívtuk rá a figyelmet. A Jobbikkal való összefogás teljesen felesleges, hiszen semmilyen gyakorlati értéket nem tudnak hozzátenni a Fidesz-rezsim elleni küzdelemhez, csak ártanak az ügynek, valamint életveszélyes, hiszen a történelmi szélsőjobboldal a világon mindenhol és mindenkor csak és kizárólag árulással, zsarolással, intrikával és erőszakkal jutott hatalmi pozíciókhoz. A morális kérdésekről nem is beszélve.

A Jobbik tavaly megszavazta a Fidesszel a Stop Sorost és az alkotmány módosítását, most pedig Gyurcsányba kötöttek bele.

Gyurcsány Ferenc pártja is támogatja a Jobbik-fasisztákkal való összefogást, most íme, az első kés a hátukban.

Mi szóltunk!