Óriásit zuhant a Gundel értékelése a miniszterelnöki menza botrány után

Általános felháborodás tört ki, miután kiderült, hogy a luxusminiszterelnökség tagjai a Gundel étteremből rendelik a menzakaját.

Erre a miniszterelnökség a fideszes sajtóval karöltve ismét olyan orwelli hazugságra ragadtatta el magát, hogy valójában ezek puritán körülmények, majd bemutattak egy propagandafotót, amelyen Gulyás Gergely és Orbán falatozik egy frissen odahelyezett tálcáról!!!! Ráadásul még az étlapot is közzétették, hogy lássák, nem is drága mindez. Csakhogy majdnem tízszeres árkülönbség van néhány tétel esetén a Gundel étteremben és a miniszterelnökség számára kapható ugyanazon ételek között.

Az urizálás miatt jogosan felháborodó ellenzékiek tömege kezdte 1-esre értékelni a Gundelt az étterem facebook oldalán, majd az üzemeltető ezt az értékelést gyorsan le is vette.

A Google oldalán viszont továbbra is pörög a véleményezés, amelyen rengeteg 1-es szavazat tűnt fel. Jelenleg 2,5 ponton áll az 5-ből, 1200 vélemény alapján, de szinte percenként érkeznek a negatív kommentek és értékelések.

Az ellenzék tüntetést is szervez a kormány urizálása ellen a Gundel étterem elé.