A náci Jobbik bevallotta: a cukikampány csak szemfényvesztés

Az mindenki számára világos, hogy hazánk fasiszta pártja, a Jobbik azért folytat cukikampányt, hogy több szavazatot szerezzen. Most azonban nyilvánosan is elszólták magukat.

Mégpedig nem kisebb figura, mint Sneider Tamás, aki – hazánk szégyenére – a magyar parlament alelnöke.

Ezeknek a jobbikosoknak ugyanis van egy tulajdonságuk: nem hazudoznak a nap 24 órájában, hanem vannak gyenge pillanataik, amikor őszintén bevallják, mekkora barmok.

Így történt ez 2014 őszén, amikor Sneider Tamás Szekszárdra látogatott – rendkívül fontos társadalmi kérdést intézve – egy rovásírásos táblát avatni. A gyermekszegénység, az éhezés, a munkások kizsákmányolása és a munkanélküliség kit érdekel? Nacionalista agymosást a népnek!

A találkozót a magát nyíltan nácinak valló Tyirityán Zsolt führerletével működő Betyársereg kisebbségi komplexusok izomagyai biztosították.

Az eseményről hangfelvétel is készült, amelyen érdekes gondolatok (elnézést: náci agymenések) hallhatók.

Miközben stratégiai együttműködést írt alá a Betyársereg és a Jobbik (meg jópár hasonszőrű fasiszta szervezet), Vona Gábor tagadta, hogy ilyen együttműködés létezne. Sneider hangfelvétele szerint létezik, egyben elismeri a cukikampányt is:

Ezt tudomásul kell venni, és kell egy munkamegosztás, ezért jó, hogy van Betyársereg, ezért jó, hogy van HVIM, mert ők megtehetik azt, amit én nem tehetek meg a Parlamentben, nem úgy fogalmazhatok meg, mert nekem arra kell figyelni, hogy az egyszerű polgár esetében, akiben semmi nemzeti érzés nincsen, szimpatikus legyen a Jobbik, és rá fog szavazni. […] Ettől függetlenül nem változott semmi különösen az elképzelésünkben, sőt egyáltalán nem változott, csak a kommunikáció, arra kell figyelni, hogy hogyan…”

Sneider szavaiból kiderül, valójában örül a bűnözésnek, amely mögött ő teljesen hibásan és ostobán faji okokat sejt, mert ettől nyerik a szavazatokat:

„…nagyon feljött a Dunántúl hál’ Istennek, mert jönnek a cigánybűnözők és gyilkolják az idős embereket,…”.

A rasszizmus mellett persze van antiszemitizmus is. Konkrétan annak kapcsán, hogy titkára, Dér Zsolt áttért a muszlim hitre (egy magát keresztény pártként eladni akaró szervezetben muszlim!):

„Nem zavar. Áttért muzulmán hitre, hát szíve joga. Sokkal jobb, mintha zsidó hitre tért volna át.”

Természetesen a hangfelvétele jóízű kommunistázások is vannak. Nem csoda, ha félnek az egyetlen mozgalomtól, amely egyszer s mindenkorra képes lenne őket – újra – a történelem süllyesztőjébe küldeni. Ha már más „demokraták” erre képtelenek.

Ideje újra kimondani és felvezetni ezt a rendkívül sürgető lépést, az Európai Baloldal kezdeményezését: Tiltsák be a Jobbikot!

Vélemény, hozzászólás?