A rendőrség hat nap alatt sem mert válaszolni a náci megemlékezéssel kapcsolatos kérdéseinkre

Miközben újabb fasiszta írók kerültek a tananyagba, a rendőrség még mindig nem válaszolt a 6 napja hozzájuk eljuttatott kérdéseinkre.

Ezeket most publikáljuk, és a késői válasz esetén azokat is közzétesszük.

Tisztelt Cím!

A MI IDŐNK internetes hírportál úgy tudja, hogy 2020. február 8-ára külföldi neonáci csoportok részvételével sporteseménynek álcázott felvonulást szerveznek Budapesten a Kapisztrán térről.

A korábban megjelent hírek szerint a rendőrség nem engedélyezte ezt a felvonulást.

Portálunk szeretne részletesen beszámolni a fejleményekről, ezért ezúton kérjük a rendőrség hivatalos közleményét arról, hogy megvalósul-e a tervezett neonáci felvonulás.

Tudomásul vett-e a rendőrség bármely olyan rendezvény bejelentését, amelynek célja a Budapestet megszálló SS-katonák kitörési kísérletére való megemlékezés?

Milyen biztonsági intézkedéseket terveznek annak elkerülésére, hogy a Budapestre érkező neonáci csoportok és az ellenük tüntetők között megakadályozzák az összeütközéseket?

Felvették-e a kapcsolatot külföldi belügyi szervekkel, hogy megakadályozzák a neonáci csoportokban aktivizálódó fegyveres csoportok bejutását Magyarországra?

Terveznek-e forgalmi korlátozásokat február 7-én és 8-án a Budapesten tartózkodó neonáci csoportok esetleges zártkörű rendezvényei miatt?

Válaszaikat várva tisztelettel:

A MI IDŐNK szerkesztősége

Vélemény, hozzászólás?