Nem érti a fasiszta, miért van kitiltva!

Az Ukrajnába készülő jobbikos képviselő a határon szembesült vele, hogy ki van tiltva az országból, és nem érti, hogy miért!

Szávay Istvánt, a Jobbik alelnökét öt évre tiltották ki, az indokot pedig nem közölték vele, ezért nem is sejti, miért.

Szávay az a képviselő, aki a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének felelős vezetőjeként intim kapcsolatba került egy péniszpumpával, valamint perverz virslikkel, amelyet fotókon is megörökítettek, amelyek bölcs megfontoltsággal az internetre is kikerültek. (Eláruljuk: nem emiatt tiltották ki a képviselőt.)

Szerinte a Fidesz nem lép fel az „ellenzéki” (mitől tartja magát ellenzékinek?) politikusok kitiltási ügyeiben, hiszen nem ő az első fasiszta politikus, akit eddig kitiltottak a környező országokból, többek között Romániából és Szerbiából is.

A kitiltottak között van Zagyva György Gyula volt jobbikos képviselő és agresszor, Tyirityán Zsolt, a Jobbikkal szövetséges nyíltan neonáci Betyársereg nyíltan neonáci vezetője és Mikola Béla, az Új Magyar Gárda tagja. A kitiltás okát velük sem közölték, ezért ők sem tudják, miért történt ez.

Számos, irredenta „dalokat” játszó, bőrfejű „zenekar” is kitiltásra került a környező országokból, indoklás nélkül azonban nekik sincs fogalmuk róla, miért.

Amennyiben Önnek van ötlete, hogy a környező államok vajon miért tiltják ki notóriusan a területükről az irredenta, nacionál-soviniszta, rasszista és fasiszta elemeket, kérjük írja meg Szávay Istvánnak: szavay.istvan@jobbik.hu

Vélemény, hozzászólás?