Szabad és törvényes bejutást a bevándorlóknak!

Az Európai Baloldal – Munkáspárt 2006 csatlakozik az Európai Baloldali Párt követeléséhez, hogy azonnali és törvényes bejutást garantáljunk a kontinensre a háború és a borzalmas életkörülmények elől menekülő embertársaink számára.

A hazai pártok közül szinte egyedül csak az Európai Baloldal meri felvállalni a legelesettebb embertársaink képviseletét. Mindenféle anyagi, üzletei, gazdasági megfontolást félretéve alapvető emberi, humanista és marxista kötelességünk nemzetközi szolidaritást vállalni azokért, akikért senki más nem mer fellépni.

Teljes mértékben ellenezzük a Jobbik és szélsőséges szatellit-szervezeteik által folytatott, embertelen és undorító bevándorlás-ellenes kampányt, amely nem csak erkölcsiségében hányingert keltő, hanem tényszerű hazugságokat, valamint a bűncselekményekkel és a terrorizmussal összemosó propagandát sulykol.

Az úgynevezett „bevándorlás problémájának” megoldása rendészeti eszközökkel lehetetlen.

A tragikus körülmények első számú felelőse a NATO tagállamok gyarmati politikája, a „szabad-kereskedelmi” egyezmények, valamint a „terrorizmus elleni háború” katonai intervenciói, amelyek még súlyosabb terrorizmust okoztak.

Fel kell számolni azt a fasisztoid hiedelmet, hogy Magyarország szegény ország, amely nem képes ellátni a bevándorlókat, a hajléktalanokat és a kisebbségeket. Magyarország gazdag ország extrémen igazságtalan tulajdonviszonyokkal, amelynek megváltoztatása nem csak a bevándorlás, hanem minden más szociális nyomor problémáját képes lenne orvosolni.

Európai Baloldal
Sajtóiroda
http://europai-baloldal.hu

Vélemény, hozzászólás?