Tiltsuk ki a Fideszt a hatalomból!

A Fidesz folytatja az embertelen, szegényellenes hadjáratát.

Most Pécsett tiltották ki a város egyes közterületeiről a hajléktalanokat.

Az önkormányzati választások előtt kínos a Fidesz számára, hogy a rohamosan növekvő szegénység országszerte láthatóvá válik az emberek számára, miközben a kormánykézen lévő közszolgálati és kereskedelmi média ontja magából a „Magyarország jobban teljesít” propagandát.

Az Európai Baloldal teljes mértékben ellenzi a társadalmi nyomort eltitkoló kormánypolitikát. A hajléktalanok és a kéregetők többsége önhibáján kívül szegényedett el, pusztán csak azért, hogy néhány hazai és külföldi nagytőkés rettentően meggazdagodjon. Olyan intézkedéseket követelünk, amelyek kiemelik a nélkülözőket a szegénységből. Tisztességes munkát követelünk, nem haszontalan „éhbérért közmunkát” programot.

Az Európai Baloldal a szegények oldalán áll, és azok a pártok, amelyek a kizsákmányoló réteget szolgálják, valamint a legszerencsétlenebb embertársainkba újra és újra belerúgnak, nem tekinthetők demokratikusnak. Nem a hajléktalanokat kell kitiltani Pécs belvárosából, hanem a fideszes és a velük kollaboráló városvezetést a hatalomból. A rendeletet az állítólag keresztényi erkölccsel felvértezett KDNP is megszavazta.

Európai Baloldal
Sajtóiroda
http://europai-baloldal.hu

Vélemény, hozzászólás?