Tüntetés az erőszak ellen!

Az Európai Baloldal Táncsics alapszervezete tüntetésre hív az erőszak ellen.

Tegnap a Valton kopasz verőlegényei megint megmutatták bátorságukat, amikor 30-an körbeálltak és megvertek fél tucatnyi ligetvédőt, akik békésen tiltakoztak a fák kiásása ellen.

Mutassuk meg, hogy nem félünk tőlük és nem engedünk a megfélemlítésnek!

Legyünk minél többen a Liget Center előtt, a cég székhelyénél, amely felbérelte a Valtont, ezzel is kifejezve szolidaritásunkat a Ligetvédőkkel és tiltakozásukkal!

Helyszín: 1068, Budapest, Dózsa György út 84
Időpont: 2018. 04. 27, 17 óra

Európai Baloldal
Táncsics alapszervezet

 

Sebestyén Eszter: Nyílt levél a Táncsics alapszervezetnek és az LMP vezetésének

A Táncsics alapszervezet által rendezett Tiltakozzunk a valtonos kopaszok erőszaka ellen című, Ligetvédők melletti szolidaritási megmozdulás kapcsán határozott kérésem, Moldován László távol tartása a rendezvénytől.

Az esemény olyan szimbolikus helyen lesz, ahol 2 évvel ezelőtt egy Ligetvédő akció keretében ellenem is erőszakosan léptek föl (az eredmény válltörés, kulcscsont repedés, ínszakadás, plexus ideg sérülés).

Moldován László súlyos sérüléseimet kihasználva, teret nyert magának a virtuális térben, és virtuális cselekedeteivel többeket és engem „karaktergyilkolt”, továbbá kisajátította magának a mozgalom számláját, s arra hivatkozik, hogy ezt közösségi felhatalmazással teszi, csak éppen azt hallgatja el, hogy ez a közösség az ő szűk köre, nem pedig a ligetet védő közösség összessége.

Moldován szűk köre trükkös informatikai csalással blokkolta és egy kamu oldalra terelte a Ligetvédők 20 ezres Facebook közösséget, a felhasználók tudta és beleegyezése nélkül.

Jelen sorokat pedig akkor írom, amikor éppen újra nem tudom használni a Facebookot, hamis feljelentésük miatt.

Végezetül a legfontosabb: a Városliget beépítésének problémája már évek óta napirenden volt, amikor a maroknyi magánszemély kezdeményezésére létrejövő mozgalom kapóra jött a képviselő úrnak ahhoz, hogy önös érdekeit érvényesítse. (Előtte, képviselőként Moldován nem tett semmit a Liget beépítése ellen.) Hogy ő mondhassa meg, ki a ligetvédő és ki nem, hogy árkokat ásson és ékeket verjen ténykedése előtt jól együttműködő emberek közt, hogy magánszemélyek pénzét saját számláján megtarthassa.

Kérem, ezennel nyilvánosan is a Lehet Más a Politikai vezetését, hogy szólítsák fel VII. kerületi képviselőjüket, hogy a magánszámláján lévő pénzt, arányosan ossza meg a mozgalom tagjaival.

Sebestyén Eszter

A fenti cikket a szerző kérésére, változtatás nélkül közöltük. Az abban szereplő állításokért a szerző vállalta a felelősséget.