Ismét lebuktatta magát a Jobbik, hogy megint Gárdát szerveznek

A MI IDŐNK szerkesztősége aggodalommal figyeli a folyamatot, ahogy a Jobbik cukikampányát az ellenzék végtelenül naiv elemei kritikátlanul elhiszik.

Mindeközben a bárány bőrbe bújt farkasok ismét Magyar Gárdát szerveznek, csak éppen most Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) néven, amely részt vett a Kitörés Napi neonáci megemlékezésen is, majd masírozást is tartott egy fóti romatelepen.

Februárban beszámoltunk róla, hogy Stummer János is szívélyességi látogatást tett Békés megyében a MÖM / Jobbik helyi vezetőinél. Közülük László Attila Tibor, a MÖM vezetője az orosházai Jobbik honlapján is feltűnik, mint honlap-szerkesztő és választókerületi szervező.

A MI IDŐNK lebuktatta a MÖM-öt, hogy az észak-dunántúli szervezetét a Jobbik komáromi irodájában alapították meg.

Ezután felfedtük, hogy Stummer látogatásának Facebook bejegyzéseit a politikus és a MÖM profiljáról is eltűntették.

Most viszont érdekesebb dolgot találtunk. A MÖM Facebook oldala toboroz. A propagandaképen fekete egyenruhás szélsőjobbosok menetelnek alakzatban, a képen pedig az „Emeld fel te is a magyar önvédelem zászlaját” jelszó alatt egy telefonszám látható. Ez viszont ugyanaz a telefonszám, amelyen a dél-békési Jobbik hirdet, hogy szavazatszámlálókat keresnek. Az ehhez tartozó képen pedig nem más szerepel, mint László Attila Tibor MÖM vezető Jobbikos pólóban, valamint főnöke, Szabó Ervin a párt megyei alelnöke.

Vélemény, hozzászólás?