Nem! Nem támadtak meg migránsok kisbabát!

Az elsősorban érzelmekre ható és azzal manipulálni próbáló fasiszta média legújabb próbálkozása, hogy azt hazudják, migránsok támadtak meg egy kisbabát, persze anyjával együtt.

A meteon.org-on megjelent álhír még be is mutatja az áldozat gyermek vérző fotóját. Nagyon hatásos! De ne hidd el!

macska

Az egész ugyanis totális kamu. Semmi ilyen bűncselekmény nem történt, és nem mellesleg a fotó sem migránstámadás áldozatát mutatja. A kép 2012 augusztusában jelent meg a médiában annak apropóján, hogy egy kisgyermeket kiságyában megtámadott saját macskájuk, és véresre karmolta szegény szemöldökét.

A meteon-fasiszták persze levágták a kép mellől a különféle magyarázó feliratokat, mi viszont megtaláltuk az eredeti képet.

A migránsok ellen gyűlöletet kreáló politikai propagandisták ügyelnek rá, hogy ne bukjanak le, ezért nem lehet jobb gombbal előhívni a szokásos képmenüt a böngészőben. Így ugyanis könnyen beilleszthető lenne a Google képkeresőjébe, amely elsőre megmutatja az eredeti cikket, ahonnan lopták. A Print Screen-t használva azonban ez áthidalható, és könnyen lebuktatható a szánalmas próbálkozás.

A kormány és a szélsőjobboldal bűnbakot teremt saját bűneik miatt, valamint gyűlölettel és félelemmel szavazatot és politikai támogatást akar szerezni. A menekültválság több hónapja alatt még mindig nem követtek el migránsok erőszakos bűncselekményt magyar állampolgárok ellen. Mindeközben naponta több mint egy nőt megerőszakolnak, kéthetente legalább egy nőt megölnek „magyar honfitársaink”. De mivel ezzel nem lehet tömeges gyűlöletet gyártani, ezzel nem is törődnek a jobboldali szervezetek és pártok.

A migránsokat vádolják a kultúra és a pénztárcánk elleni támadással, miközben a jobboldali politikusaink azok, akik megerőszakolják a magyar kultúrát, és milliárdszámra rabolják ki a pénzeket a mi zsebünkből!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.