Németh Szilárd bődületes ostobaságot nyilatkozott

A Fidesz kezd paranoiddá válni, hogy elveszti hatalmát. Egyelőre még megvan az a választói réteg, amelynek ügyesen kedvez a kormány, így azok voksát megkapja. Megvan nekik az az agymosott réteg, amely egész nap nézi a királyi-fasiszta televíziót, beleértve a közmédiát, a HírTv mocskát és az Echo-n feltűnő elmebetegeket. Ezzel a kétharmad félig biztosítva van.

Másik oldalról el kell intézniük, hogy ne legyen baloldali párt, amelyre szavazhat a nép, ez lényegében az alternatív marxista baloldal elleni lépésekből (pl. munkásmozgalmi jelképek tiltása, vezetőink elbocsátása) áll, amelyet eddig ügyesen saját sajtónyilvánosságunk megteremtésére fordíthattunk.

És ha már nincs valódi baloldali párt, akkor el kell intézniük, hogy a jelenlegi baloldal prominensei olyan bukott, milliárdos politikusokból kerüljenek ki, akikre a Fidesz által elszegényített választó az életben nem fog szavazni.

Épp ezért a választások előtt Gyurcsány és Bajnai nem a saját plakátjaikon tűntek fel először, hanem a Fideszén. „Együtt tették tönkre az országot” – üzenték saját választóiknak, hogy ezekre ne szavazzanak, a baloldaliak számára pedig azt üzenték, hogy ők az ellenzék vezérei. Azzá is váltak. A Fidesz kente fel őket a szétzilált baloldal élére, amelyben nem volt annyi öntudat, hogy megtisztuljon a tőkés osztályokat képviselő elemektől, és szegénypárti politikát folytasson. Ehelyett csak azt az összefogás üres frázisát harsogták, amelynek eredménye a választások totális kudarca lett.

Azonban a megszorításokat sem lehet végtelenségig húzni, és az internetadós tüntetéssel a Fidesz is kezdi érezni a vesztét. A megoldás adott. Újra kell egy kicsit gyurcsányozni, mi több, most már olyan piedesztálra kell emelni, amely sokkal magasabb a jelenlegi álbaloldalnál. Ez a szint a nemzetközi, amerikai összeesküvés.

Németh Szilárd már le is nyilatkozta:

“Mostanra egyértelművé vált, hogy André Goodfriend is Gyurcsány Ferenc kottájából játszik.”

Tehát Gyurcsány Ferenc már nem csak a „maffiabaloldal”, hanem a jenki világ-összeesküvés első számú alakja.

1, Jenki világ-összeesküvés nem létezik, mint ahogy nincs a nácik által terjesztett zsidó-szabadkőműves-illuminátus összeesküvés sem. Ezekkel csak egy jóval bonyolultabb gazdasági és politika folyamatot próbálnak elkendőzni, ez pedig a nagyon is létező imperializmus, amelynek jelenleg az Egyesült Államok a vezető hatalma.

2, Nem Goodfriend – szimbolizálva az Egyesült Államokat – játszik Gyurcsány kottájából. Pont fordítva: Gyurcsány játszik Goodfriend kottájából. Sőt! A Fidesz is abból játszik. A Fidesz hintapolitikája igyekszik kiszolgálni mind az amerikai, mind az orosz tőkés érdekeket. Amíg a hidegháború alatt a két zóna fel volt osztva, az amerikaiak ritkán pofátlankodtak be a szocialista blokk területére – mondjuk 56-ban és 68-ban bepróbálkoztak. 89-ben pedig már „sikerrel”.

A jelenlegi világpolitikai helyzetben az orosz és amerikai tőkés érdekek között határ viszont elsikkadt, és az ukrán polgárháborúban kiteljesedett. Magyarország lehet a következő ország, amelyet majd sújthat egy Majdan.

Az amerikaiaknak nem tetszik, hogy Orbán anno nem vette meg az F-16-osokat, és hogy most az oroszok fogják felépíteni Paksot. Az amerikaiak viszont válaszoltak, pl. az ügyvivőjük részt vett a kirobbanó internetadós tüntetéseken – enyhe jelzés. Valamint feldobták a kitiltási botrányt. A nyomás célja a transzatlanti paktum (TTIP) aláírása, amelyről – Goodfriend elszólta magát egy Népszabadságos interjújában – már titokban tárgyalnak a Fidesszel. A költségvetésben is elég komoly szerepet kap (6,4 milliárd forinttal és 100 Afganisztánba küldendő magyar katonával) az amerikai imperialista érdekek kiszolgálása.

Gyurcsányéknak persze ez nem elég. Ők személyesen jelentkeztek az ügyvivőnél, méghozzá elég nyilvánvaló okból. Ők Orbán megbuktatását szeretnék, hogy megélhetési politikusként ők végezhessék el, amelyre a jelenlegi vezér csak zsarolással volt hajlandó. A DK megvenné az F-16-ost, lehet bevennék az amerikaiakat a paksi buliba, és – mint a hazai neoliberalizmus helytartói – bizonyára teljes készséggel aláírnák a TTIP szerződést, amely pontot tenne Európa történelmének egy korszakára, és olyan neoliberális imperialista fejezetet nyitna, amely olyan szintű nyomort hozna a térségre, hogy a civilizáltabb, öntudatos felén szocialista forradalmakat, de a hazánkhoz hasonló, primitív térségben fasizmust eredményezne. Ennek előjele, hogy Ózd önkormányzata a hitleristák kezébe került.

Nem! Ne legyenek illúzióink. Gyurcsányék nem azért találkoztak Goodfriend-del, hogy megvitassák hazánk demokratikus válságát, és tájékoztassák az amerikaiakat a sajtószabadság és a jogállamiság lerombolásáról. Ezekről az amerikaiak sokkal jobban tájékozottak, mint Gyurcsányék.

A DK prominensei szolgálatra jelentkeztek.

Vélemény, hozzászólás?