Itt az újabb média agyrohasztás: Való Világ 7

A lassan szabadságharcossá avanzsálódott liberálfasiszta RTL Klub megint megvillantotta a bugyiját.

Az RTL Klub perverz. Milyen kár, hogy a Fidesz csupán azért akarja megfojtani, mert nem adták el magukat a pártnak. Milyen kár, hogy a Fidesz nem azért akarja megfojtani, ami valójában maga az RTL Klub. Az első számú agyrohasztó.

Persze a Fidesz ugyanolyan agyrohasztó, mint az RTL Klub, csak éppen a történelem úgy hozta, hogy érdekellentétbe kerültek. És mivel egyikük sem tűri a konkurenciát, egymásnak estek. Egyikük naponta lerántja a leplet a kormány mocskosságairól, másikuk pedig csak nyomja rá az extra adókat.

Ettől az RTL Klub még nem lesz szabadságharcos, hiszen egy ocsmány perverz, amely olyan értéket közvetít, mely szerint a polgároknak propellerként kell pörgetni a farkukat, és jobb, ha a nők télen is aligruhában mutogatják magukat más perverzeknek.

Egy olyan beteg állat, mint az RTL Klub már csak azért se akarjon a hazai szólásszabadság zászlóshajója lenni, mert – mondjuk ki már végre!!! – többet tett a hazai rasszizmus elterjedéséért a Mónika Show-val, mint a Jobbik a kurucinfoval!!!

De most aztán képernyő elé, mert itt az új attrakció. Szintén szellemi fogyatékos véglények fognak minket pucéran szórakoztatni napi egy órában. Ismét megtapasztaljuk, hogy az RTL Klub nem olyan csatorna, amely elszállítja az ürüléket, hanem ami beokádja azt a nappaliba.

Ha technikai lehetősége lenne annak, hogy a TV behányjon a szobákba, akkor azt a hazai kereskedelmi televíziózás már rég megtette volna!

Azt nézed, amit kapsz. Nincs menekvés. A társadalom megfertőződik az agyrohasztás posványával. Hol van már a kultúra? Hol van már az az intelligens társadalom, amelyet a neolib és neofasiszta klubok annyira szidnak? Hol az az intelligens társadalom, amelynek még az Egri csillagokra, az Aranyemberre, a Kőszívű ember fiaira volt kulturális igénye?

Hol vagytok, hogy megvédjétek az ártatlan gyermeki elméket, akiknek fáradt szülők a tévé kattintgatását jóhiszeműen megengedték?

Hol vagy Aczél elvtárs, hogy ne tűrd, hanem úgy tiltsd ezt a gátlástalan, beteg szemetet, mint annak a rendje.

öngyikönyv

Vélemény, hozzászólás?