Feljelentjük a meztőtúri rasszista jobbikos képviselőt

Hazánkban szinte mindennapossá válnak a fasiszta megnyilvánulások, ám a demokratikus társadalom immunrendszere ezeket a megnyilvánulásokat nemhogy nem veti ki magából, hanem még szavazatot is kapnak.

A parlamentben is intézményesült szélsőség rengeteg állami támogatást kap az adófizetők pénzéből, amelyből gárdákat, propagandistákat, szélsőséges álhír-portálokat tartanak fenn, tovább fokozva az amúgy is tragikus szélsőjobboldali térnyerést.

vajnai41b

Az Európai Baloldal – a demokratikus társadalom immunrendszerének szerveként – küzd a fasizmus ellen, és a társadalmat, a pártokat és a civil mozgalmakat összefogásra szólítja fel a barna pestis ellen, amely lassan közvetlenül fenyegeti puszta létünket.

A frissen megválasztott mezőtúri jobbikos képviselő több alkalommal vállalhatatlan kiírásokat és képeket tett közzé az interneten, amelyek közösség elleni izgatásnak minősülnek.

A hvg.hu cikke szerint az illetékes Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség még nem kapott feljelentést az ügyben. A sajtóinformációk nem hivatali hatáskörben szerzett adatoknak minősülnek, ezért ez alapján sem kezdhetnek eljárást.

Tehát az ügy feljelentésre vár, amelyet Vajnai Attila, az Európai Baloldal elnöke nyilvánosan vállalt megtenni.

Európai Baloldal
Sajtóiroda
http://europai-baloldal.hu

Vélemény, hozzászólás?