L. Simon ismét elszabadult. Az állami egészségügyi ellátást fikázta a fideszes prominens

Megnyugtató, hogy nem csak a kamuellenzéki oldalon vannak MZP-féle öngyilkos nyilatkozatokra képes politikusok.

L. Simon László már zöld zseniként is bizonyította, hogy nagyon a topon van energetikából, amikor lenyilatkozta, hogy akkor is kell áram, amikor nem süt a nap és nem fúj a szél.

Most épp megdöbbent, hogy milyen borzalmas a háziorvosi ellátás, és kiborulását a facebookon közzé is tette. Bizonyára senki nem szólt neki, hogy már egy évtizede ők vannak kormányon, és az egészségügyi ámokfutás, amit végeztek, bizony azt eredményezte, hogy egy „72 éves szívbeteg asszonyt” nem tud fogadni a háziorvosi rendelés, csak telefonon tudják „kezelni”.

Az eset pikantériája, hogy nem egy szabolcsi perifériás faluról van szó, hanem a Velencei-tó partján fekvő Gárdonyról, amely magyar viszonylatban elég jómódú és frekventált településnek számít, de már ide is elért a Fidesz kétszintes egészségügyi katasztrófája.

Miközben szavakban a rezsim ellenzi a fizetős egészségügyet, azt már rég megteremtette, miközben az ellátás elégtelen az állami szektorban, a gazdagoknak pedig ott a fizetős magánszektor.

Így a 72 éves szívbeteg asszony enyhén szólva nem a legjobb ellátását kapta az állami szférában, amelyről a Fidesz prominense is megemlékezett most.

Bezzeg L. Simon gyermekkorában – a Kádár-korszakban! – „Gárdonyban Bátai doktor úr azonnal bepattant volna a trabantjába, s ment volna a betegéhez”.

Mit mondjunk erre? Ne tetszettek volna ellenforradalmat csinálni!

Vélemény, hozzászólás?