Bemutatkozás

A média legfelsőbb szintje a hatalom által pénzelt agymosás. Ez a mainstream média leírja, milyen jelentéktelen dolgok történtek a világban.

A következő szint a hatalom által pénzelt fasiszta média, amely látszólag lázad a rendszer ellen, de csak ostobaságokkal kábítja az olvasóit.

A média legalsó szintje mi vagyunk: a közösségi média. A szegénypárti média. A forradalmi média, amely nem csak a valóságot írja meg, hanem azt is, hogy mi MIÉRT történik a világban.

A kapitalista hatalomnak muszáj elnyomnia a kizsákmányoltak forradalmi hevületét, muszáj elnyomniuk azon igazságos törekvéseket, hogy felkeljünk az ellen, hogy a leggazdagabb 1% birtokolja a javak 99%-át. Ha nem altat a neoliberális média a cirkusszal, és nem butít az erkölcsi fertőjével, akkor elbuknak. És ha a jobboldal nem magyarázza be a fals történelemszemléletét, és az ellentmondásokkal hemzsegő ideológiáját, akkor az emberek talán megtalálnák a mai igazságtalanságok marxi megoldásait.

Dollármilliárdok dolgoznak azon, hogy az emberi tudat ne jusson el a problémák felismeréséig és azok megoldásáig. Ez egy propaganda-háború. Annyiban szerencsések vagyunk, hogy míg más kontinensen élet-halál harc folyik, addig Magyarországon az éber-alvó állapotok versengenek.

A világot átszövő hatalmi háború elkezdődött. Információs háború, fegyveres harc, biológiai hadviselés, élelmiszerháború, gazdasági háború. Frontvonalak mindenütt és sehol. Az ellenség láthatatlan, érinthetetlen: virtuális tőke, kamatlábak, tőzsdeárfolyamok, bankszámlák, propaganda, információ, gondolatok. Az áldozatok pedig mi vagyunk. Ameddig hagyjuk. A világ már felkelt. Most rajtunk a sor.

Keressetek minket a facebookon!

Email: amiidonk@gmail.com