Bemutatkozás

A média Magyarországon és a világ legtöbb részén nem más, mint a hatalom által pénzelt agymosás. Ez a mainstream média elferdti a valóságot vagy csak jelentéktelen dolgokról beszél jelentéktelenül.

A hatalom mellett megjelent – látszólag alternatív, de szintén a hatalom által pénzelt – fasiszta média néhol látszólag lázad a rendszer ellen, de csak ostobaságokkal, gyűlölettel, félelemmel kábítja az olvasóit, és egyre inkább betagozódik a NER rendszerébe.

A média legalsó szintje mi vagyunk: a közösségi média. A szegénypárti média. A forradalmi média, amely nem csak a valóságot írja meg, hanem azt is, hogy mi MIÉRT történik a világban.

A kapitalista hatalomnak muszáj elnyomnia a kizsákmányoltak forradalmi hevületét, muszáj elnyomniuk azon igazságos törekvéseket, hogy felkeljünk az ellen, hogy a leggazdagabb 1% birtokolja a javak 99%-át. Ha nem altat a neoliberális média a cirkusszal, és nem butít az erkölcsi fertőjével, akkor elbuknak. És ha a jobboldal nem magyarázza be a fals történelemszemléletét, és az ellentmondásokkal hemzsegő, valamint félelemmel és gyűlölettel manipuláló ideológiáját, akkor az emberek talán megtalálnák a mai igazságtalanságok baloldali megoldásait.

Forintmilliárdok dolgoznak azon, hogy az emberi tudat ne jusson el a problémák felismeréséig és azok megoldásáig. Ez egy propaganda-háború. Annyiban szerencsések vagyunk, hogy míg más kontinensen élet-halál harc folyik, addig Magyarországon az éber-alvó állapotok versengenek.

A világot átszövő hatalmi háború elkezdődött. Információs háború, fegyveres harc, biológiai hadviselés, élelmiszerháború, gazdasági háború. Frontvonalak mindenütt és sehol. Az ellenség láthatatlan, érinthetetlen: virtuális tőke, kamatlábak, tőzsdeárfolyamok, bankszámlák, propaganda, információ, gondolatok. Az áldozatok pedig mi vagyunk. Ameddig hagyjuk. A világ már felkelt. Most rajtunk a sor.

Pártunk az Európai Baloldal – Magyarországi Munkáspárt 2006 (röviden csak Európai Baloldal), amely tagja az Európai Baloldali Pártnak (EBP). Az EBP-ben lévő testvérpártjaink az Európai Parlamentben az Egyéges Európai Baloldal / Északi Zöld Baloldal (GUE/NGL) frakcióhoz csatlakoznak. Mindhárom szervezet munkásságáról cikkezünk A MI IDŐNK portálon, hiszen ezen szervezetek tevékenysége csak extrém ritkán szerepelhet a cenzúrázott hazai médiában.

Keressetek minket a facebookon!

Email: amiidonk@gmail.com