A Jobbik nekiment az Országos Roma Önkormányzatnak

A Jobbik mindent megtesz a hazai cigányság ellehetetlenítéséért. Még az ORÖ-nak is nekimentek, amelynek ténykedése szintén hagy némi kívánni valót maga után.

Azt mindenki tudja – és ebben a Jobbiknak is igaza van -, hogy az ORÖ nem tesz semmit a hazai romák helyzetének javításáért, sőt, a neolib-neokon-neohorthysta Fidesz-rezsim kiszolgálásával súlyos károkat is okoz a legszegényebb társadalmi rétegeknek. A cigány társadalom nem csak az osztály-, de a faji elnyomással is szembesül, ezáltal társadalmunk egyik legsérülékenyebb és legsértettebb rétege.

A Jobbik azt szeretné, ha az ORÖ egyszerűen feloszlatná magát. Az indoklás egyszerű: „már nem telik el úgy nap, hogy újabb és újabb piszkos részletek elő ne kerülnének az ORÖ működésével  … kapcsolatban.”

Azonban van még egy szervezet, amelyről szintén naponta derülnek ki mocskos dolgok. Kitalálják? Igen: a Jobbik. Amely szinte naponta kerül durvábbnál durvább fasiszta botrányokba.

Ez alapján a Jobbik pénzcsapjait (több százmilliós csapokat, köztük majdnem félmilliárd forint állami támogatást) is el kellene zárni. Ez alapján a Jobbikot is fel kellene oszlatni. Hazánk ugyanis az 1947-es párizsi békeszerződésben vállalta, hogy hazánk területén nem fogja fasiszta szervezetek ténykedését megengedni.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.