Íme, a Fidesz-kormány új fasiszta, menekültellenes szlogenjei

Bár továbbra sem bizonyított hitelt érdemlően, hogy a tucatnyi párizsi merénylők között egyetlen menekült lehetett, a kormány ismét a terroristákkal azonosítja az Iszlám Állam és a NATO terroristái elől menekülő szerencsétlen embertársainkat.

Több százezer migránst akár egyetlen migránsok mellett beszökött terrorista miatt leterroristázni nettó fasizmus, ugyanis az általánosítás rossz logikáját követi, amely alapeleme a nemzeti sovinizmusnak, a rasszizmusnak, a homofóbiának és egyéb szélsőséges, jobboldali emberi logikai gyarlóságoknak.

A kormány korábban már megpróbálta élősködőknek (elveszik a munkát), bűnözőknek (nem tisztelik a törvényt) és primitíveknek (nem tisztelik a kultúrát) beállítani a menekülteket a korábbi plakátkampányával. Nem véletlen, hogy tudatos civilek letépték és megrongálták ezeket az uszító plakátokat, helyreállítva a törvényes rendet. Az Európai Baloldal „vérdíjat” is ajánlott fel ezen plakátok letépőinek és megrongálóinak, és bár volt, aki ennek hatására cselekedett, az összegről lemondott.

A legújabb förmedvényeken a következő szlogen lesz olvasható:

„A kötelező betelepítési kvóta veszélyezteti a kultúránkat.”

„A kötelező betelepítési kvóta növeli a terrorveszélyt.”

Nos! A kultúránkat azok a fasiszta körök veszélyeztetik, akik miatt nem lehet Marx utca, a gyermekek Petőfi olvasása helyett Való Világot néznek, akik átnevezik a Ságvári Gimnáziumot, és akik bezárják az iskolákat és átírják a tankönyveket.

A terrorveszély azok miatt alakul ki, akik parlamenti szavazatukkal támogatják, hogy Magyarország részt vegyen és pénzügyileg finanszírozzon olyan imperialista háborúkat, amelyek során egész országokat bombáznak le, és elrabolják forrásaikat, ásványkincseiket és infrastruktúrájukat.

A párizsi mészárlásnak valójában semmi köze nem volt a migránsáradathoz. Sőt, a nyugati katonai akciók olyan létfeltételeket teremtettek a harmadik világban, hogy ott az ember vagy meghal nyomorultként, vagy menekült lesz, vagy terrorista. Amennyiben a nyugat, benne az Orbán-kormánnyal úgy dönt, hogy elveszi a menekülés esélyét, ezáltal ezen emberek egyik részéből terroristát, a másik részéből a terroristák áldozatát csinálják.

Bár a kormány és a degenerált szélsőjobb (már nincs sok különbség a kettő közt) folyamatosan riogat a migránsveszéllyel, bevándorlók/menekültek egyetlen erőszakos bűncselekményt nem követtek el Magyarország területén.

Ellenben az embertelen rendszer működése miatt a most következő télen legalább 3-szor annyi honfitársunk fog borzalmas halált halni, mint ahányan a párizsi mészárlás során meghaltak. A téli fagyok miatt legalább 500 ember fog az utcán vagy saját lakásában meghalni, valamint ennél sokkal többen a hideg okozta betegségekben (tüdőgyulladás, fagyási sérülések, stb.). Az embertelen rendszer működése miatt emberek halnak meg (vagy tartósan szenvednek) az egészségügyi rendszer alulfinanszírozottsága miatt.

A kormány esetleg ezek ellen a valós, több száz és ezer honfitársunkat meggyilkoló problémák ellen készíthetne óriásplakátokat! Arról nem is beszélve, hogy a költség nem kevesebb, mint 380 millió forint! Ebből hány éhező gyermek lakhatna jól?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.