Ordenáré stílusú választ kaptunk a 7tv főszerkesztőjétől!

Az Európai Baloldal igyekszik kikerülni a média általi cenzúrát, ezért rendkívül hosszú, több száz címet tartalmazó sajtólistát hoztunk létre.

Ebben szerepelnek egész kis sajtóanyagok is, beleértve vidéki rádiók, lapok és tévék címeit.

Ha a mainstream sajtó figyelmen kívül hagyja közleményeinket, még mindig van esély ezeken a fórumokon megjelenni.

Ezek között van a 7tv is, amely a kunszentmiklósi kistérség településeinek történéseiről számol be.

Szokás szerint ők is megkapták az Európai Baloldal sajtóközleményét, amelyre válaszul rendkívül bunkó levelet kaptunk a 7tv főszerkesztőjétől (pontosabban: gyártásvezető-főszerkesztő, kamerás, vágó), Kárpáti Lajostól (a hivatalos weboldalukon Kárpáti, az e-mail-ben Kárpáthy néven szerepelt, de az e-mail-cím stimmelt).

Az írást változtatás nélkül közöljük:

“Ti betegek vagytok.Ezt a szar leveleket meg nem kéne nekem küldeni mert össze mocskolja a gépemet.”

karpathy

(Próbáltuk összeszámolni a két mondat hibáit, elég sokat találtunk.)

A levél „A Jobbikhoz inkább a barna ing illik” című közleményünkre érkezett, ezért is (és a sok nyelvtani hiba miatt is) érezzük úgy, hogy az úriember esetleg szimpatizálhat a szélsőséges szervezettel.

A facebookon meg is találtuk a kunszentmiklósi Kárpáthy Lajost és feleségét, Kárpáti Lajosnét (milyen érdekes, itt is máshogy írják a neveket), természetesen rögtön trianonos, jobbikos, árpádsávos posztok tömegével találkozhatunk.

Természetesen jogunk van közleményeket küldeni a médiahatóság által bejegyzett sajtónak, még akkor is, ha az az adott főszerkesztő politikai szellemiségével nem egyezik.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.