Az elmebeteg érpataki polgármester ismét hazánk jóhírét kelti

A nacionalista soviniszták ismét feltették Magyarországot a térképre.

Senki nem árt annyira hazájának, mint a nacionalisták. (Természetesen itt nem a hazafias, haladó nacionalizmust, hanem annak burzsoá (sovén) formáját értjük.)

Amit ma a kormány és a fasiszták „nemzetinek” bélyegeznek, az semmi másra nem jó, csak a kizsákmányoltak megosztására. Ez a fajta nacionalizmus az uralkodó körök idealisztikus „eszméje”, az elnyomást szolgálja, miközben meggyőzi híveit, hogy ők azok, akik más nemzetek-„fajok” igái alól szabadítják fel az elnyomott nemzetet. Természetesen ez ellentmond a valódi folyamatnak: az osztályharcnak, ennél fogva a mi nacionalistáink olyan délibábok ellen küzdenek (zsidó összeesküvés, vakcinák, kisebbségi parazitizmus), amelyek ostobaságok és nem létező jelenségek. Ennél fogva hasztalanok, értelmetlenek és csak ártanak. Nem véletlen, hogy a tőke rendszeresen támogatja az őket védő fasisztoid szervezeteket.

Ez a fajta nacionalizmus honfitársaink millióinak halálát okozta már. Jelentősen megnehezíti a határon túli testvéreink boldogulását, árt a nemzetközi kapcsolatainknak, rendkívül rossz színben tünteti fel hazánkat.

Most az érpataki elmebeteg polgármester bábuakasztós akciója került fel az év 10 legdurvább antiszemita megnyilvánulása közé, amelyet a Wiesenthal Központ tett közzé. Az antiszemita politikus akciója során – sok neonácihoz hasonlóan – a palesztin nép elnyomása mögé bújva fejtette ki a zsidóellenes uszítását. Az ilyen uszításnak, félelem- és gyűlöletkeltésnek egyetlen célja van: a naív, rettegő lumpen szavazatainak begyűjtése, amelyet a Jobbik sikerrel könyvelhet el. A palesztin nép elnyomását faji eredetűnek próbálják beállítani, holott ez egy imperialista és osztályjellegű elnyomás. Néhol belekeverik az iszlám terrorszervezetek kritikátlan imádatát is. És persze 100%-ig elfeledkeznek a térségben osztályjelleggel elnyomott zsidóságról is.

A polgármester akciója – és minden más neonáci villongás – anyagi károkat is okoz hazánknak, hiszen számtalan turista kerüli el az olyan országokat, ahol az ilyen jellegű megnyilvánulásokat engedélyezik. Az uszítást a hatalom részéről egyedül a Külgazdasági és Külügyminisztérium ítélte el, holott a kormánynak, a belügynek, a miniszterelnöknek, a köztársasági elnöknek is tiltakozni és legfőképp lépni (!!!) kellett volna, ugyanis megengedhetetlen, hogy politikus felelős tisztséget lásson el ilyen elmebeteg ideákkal felvértezve. Az “úriember” ráadásul jelentősen visszaél hatalmával, hiszen az önkormányzati tulajdont (iskolákat, autókat) is pártpropaganda és a nacionál-soviniszta eszmék terjesztésére használja.

Vélemény, hozzászólás?