Fidesz-fasizmus: Kerényi diktatúrát akar, és börtönbe záratná az írókat

Kerényi Imre, színházi rende… kultúrális mini… miniszterelnöki taná… inkább maradjunk a fidesznyiknél, megint nagyot alakított.

Legújabb beszólása szerint: „Kéne egy jó kis elnyomás, diktatúra, börtönbe kellene zárni az írókat, és ott majd fordíthatnának idegen nyelvű irodalmat, mint Göncz Árpád annak idején.”

Az otromba fasiszta hőzöngést abból az apropóból okádta ki, hogy mert műfordítások helyett inkább ultramagyarkodást szeretne. Mivel Göncz Árpád példáját is felhozta, immár nem tagadhatja, hogy kijelentése teljesen szándékos, komoly és tudatos volt. Nem félrebeszélt, nem viccelt; egyszerűen a Fidesz őszinte fasiszta lelkiismerete volt.

Kerényi kulturális ellenforradalma eddig Másfél Milliárd Magyar Forintba (!!!) került + most még mellé csaptak rongyos 300 milkót. Elvégre erre van pénz, a gyermekéhezésre viszont nincs! Nem csoda. A gyermek ugyanis soha nem fog bemenni a fülkébe szavazni, és jó eséllyel a szülő is dolgozni fog vasárnap, vagy szellemileg annyira elnyomorították már, hogy azt sem tudja, mi a szavazás.

Az 1800 darab millió forintosból viszont elég sok hűhazafi honpolgár tehető kőfideszessé, akik önnön polgári felsőbbrendűségüktől megittasulva vígan szavazzák meg a jelenlegi neohorthysta rezsim elmebeteg képviselőit.

Ez az 1800 millió forint az Ön pénze, Tisztelt Adófizető! A Fidesz eldönti Ön helyett, milyen szélsőjobboldali ideológiai mocskot fizet az Ön pénzéből.

Kerényi pedig annak a felelőse, hogy a szellemi agymosása odabéklyózza az emberek tudatát a Fideszhez. Az első számú pártpropagandistához köthető, hogy minden magyar érettségiző ingyen – az Ön pénzéből – megkaphatja az Alaptörvényt (ennyi maradt az alkotmányból). Ha az érettségiző valóban szellemileg érett, akkor egyértelmű, hogy ez a szemét a legközelebbi kukában landol.

Mentség nincs. De nekik nem is kell. Ők a hierarchia csúcsa, a hatalom, amely bármit megtehet. A finánctőke legreakciósabb, legsovinisztább, legagresszívebb képviselői. Mintha már találkoztunk volna velük a történelemben.

 

Vélemény, hozzászólás?