Nyilas propaganda a jékei Jobbik hivatalos facebook oldalán!

Immáron idén vagy harmincadszorra kerül nácibotrányba a Jobbik.

Most a jékei alapszervezet hivatalos facebook oldala rakott ki több náci képet. Nem puszta nacionalizmus, ultramagyarokodás vagy enyhe fasisztoid hajlam, hanem kőkemény nyilas propaganda látható a képeken.

jobbikjeke

A náci jobbikosok konkrétan három fotót tettek fel (nem megosztották, ők tették fel!!) , amelyből kettőn a nyilaskereszt szimbólum található + gusztustalan antiszemita és embertelen förmedvények. Ezek persze csak a szervezet legkeményebb fotói, azok mellett még számos hányingerkeltő kép van Molotov-koktélról, Orbán és Gyurcsány fejekre átmontírozott éppen kivégzett Ceausescu házaspárról, hamisított rabbi-idézetekről és Morvai Krisztináról.

Azt persze tudjuk, mi lesz az ügy vége. Vona Gábor lépni fog, levágja a jékei vadhajtást, belső vizsgálatot rendel el, az illetők egy része pártfegyelmit kap, a másik részüket azonnali hatállyal kizárják a pártból, a képviselő funkcióban lévő embereiket pedig visszahívják pozícióikból….. csak vicceltünk 🙂 , hát persze, hogy franc se fog történni 😀 . Lesz egy minimális tockos, és kész, a nácik pedig folytatják áldásos munkáját az Ön pénzéből.

Ezt a degenerált fasiszta szervezet ugyanis az Ön adóforintjaiból dolgozik, évi 476 millió forintból, amely a hazai demokrácia tragédiája, és amelynek egyetlen megoldása (illetve a megoldásnak csupán egy része, első lépése) az Európai Baloldal által javasolt betiltás.

A Jobbik betiltásának természetesen magába kell foglalnia minden pártvagyon lefoglalását és a felelősségre vonást az utóbbi években elkövetett fasiszta ámokfutásért.

A betiltás után le kell csapni a Jobbik félkatonai, a demokráciát (annak minimális maradékát) veszélyeztető, puccsista félkatonai szervezetekre.

A fasizmus problémájának megoldása végső soron a társadalmi nyomor és tudatlanság felszámolása, az azt megszülő kapitalizmus meghaladása.

Vélemény, hozzászólás?