A Jobbik fasiszta emlékművel helyettesítené a fasizmus áldozatainak emlékművét

Székesfehérvárott egy jobbikos képviselő elég elmebeteg ötlettel állt elő. Elbontatná a fasizmus áldozatainak emlékművét, és helyére „országzászlót” állíttatna.

Vigyázat! Az „országzászló” nem egyenlő hazánk nemzeti lobogójával. Ez egy speciálisan horthysta förmedvény, amely a nemzeti trikolórt gyalázza. Napjainkban is jellegzetesen szélsőjobboldali szervezetek állítgatják, mivel a hazaszeretetbe csomagolt fasizmus könnyebben eladható és fogyasztható a megvezethetőek számára. Ez a típusú “országzászló” a hazánkat a világháború agressziójába és a holokausztba belerángató horthysta-irredenta-soviniszta politika jelképe.

A Jobbik az utóbbi időben lényegében semmit nem csinált, kizárólag a migránsok ellen uszított, vagy pedig kulturális ámokfutásba kezdett. A parlamentben imakápolnát akartak létrehozni, le akarták verni a sarló-kalapácsot a szovjet hősi emlékműről, és folyamatosan állítgatják a hülye közétéri szobraikat.

Közben persze naponta 200 magyar ember szegényedik el, gyermekek tízezrei éheznek, és télen megint több száz honfitársunk fog halálra fagyni. A burzsoá nacionalizmus hazai képviselői lényegében semmit meg sem próbálnak már tenni saját nemzetükért, csak szobrokat állítgatnak, utcákat neveztetnek át. A Fidesz pedig roppantul hű társ ebben az ámokfutásban.

Szégyen! Újabb strigula a „Miért náci a Jobbik?” gyűjteménybe!

Vélemény, hozzászólás?