A Jobbik magyarázatot adott képviselője távolmaradására: természetesen rasszistát

Mint arról hírt adtunk, a Fidesznek most a Jobbik trükkös segítségével sikerült átvernie újabb kétharmados törvénymódosításokat.

Göbbels – a Jobbik sajtóirodájának példaképe

Apáti István ugyanis egyszerűen nem szavazott, így a Fidesznek meglett a kétharmad.

A Jobbik még saját szavazóit is átverte ezzel a trükkel, ám a többi párt magyarázatra késztette.

A Jobbik magyarázatot is adott, sőt ezzel még újabb gyűlöletmagvakat is elhintett. A megható és rasszista kitalált történet szerint ugyanis képviselőjük halálos fenyegetést kapott a helyi „cigánymaffiától”, ezért otthon maradt megvédeni kisgyermekét.

Zseniális! Egyben rasszista és ugyanakkor szívszorító, de persze egyértelműen hazugság. Ügyesek ezek a jobbikos propagandisták, mert sokan el fogják hinni. A jobbosok úgyis abban hisznek, amit hinni akarnak. De mi nem dőlünk be.

Az elmúlt héten ugyanis egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a Jobbik lesz a Fidesz pincsikutyája a kétharmados törvények terén. Gaudi-Nagy Tamás a parlamentben kiabálta be és szólta el magát, hogy majd velük lesz meg a Fidesznek a kétharmad.

Természetesen most várható lesz, hogy a két szélsőséges, jobboldali párt egymásnak eső színjátékot fog produkálni valamilyen közeljövőben generált konfliktusra, csakhogy a saját táborukat – különösképp a vérfasisztákat – megnyugtassák. Erre már jobb, ha fel is készülünk egy frappáns címmel: „Mi szóltunk: …..”

Vélemény, hozzászólás?