A színjáték folytatódik: Százezres büntetés a Fideszt segítő jobbikosnak

Az mindenki számára egyértelmű, hogy a Fidesz és a Jobbik összejátszott a legutóbbi kétharmados szavazásnál.

fideszjobbikA jobboldali szövetség nagyot alakított. Elintézték, hogy egyetlen emberen múljon a dolog, aki egyszerűen nem lesz jelen a szavazás napján, így a kétharmad meglesz a Fidesznek. A Jobbik még szívszaggató fedősztorit is kreált képviselője számára: a helyi „cigánymaffia” halálos fenyegetései miatt otthon maradt óvni a családját. Zseniális sztori! Érzelmekre ható, szimpatikussá és emberivé teszi a gyermeket védő apát, és egyben még rasszista is.

Persze akinek egészséges emberi érzései és logikája is van, az nem vette be, sőt még a sajtó is megerősítette, hogy Apáti lakhelyén semmiféle „cigánymaffia” nem működik.

A Jobbiknak lapot kellett húzni. És íme a zseniális elterelés, amely leveszi róluk a gyanút: 100,000 forintra büntették képviselőjüket a szavazás elmulasztása miatt. Ezt már nagyon nehéz nem bevenni az átlag választónak. Természetesen mi nem vesszük be, mert tisztában vagyunk vele, hogy ez is csak a színjáték egy újabb fejezete. De ne felejtsük el: százezer forint egy jobbikos parlamenti képviselőnek költőpénz, valószínűleg összeszedi neki valahonnan a frakció, vagy megadja neki valami alapszervezet, ezt mi már nem fogjuk tudni.

A lényeg a Fidesz és a Jobbik gusztustalan összejátszása, átverve saját választóikat, és az az ocsmány, de mégis zseniális színjáték, amivel ezt le akarják dugni a torkunkon. Lám, így kardoskodnak a horthysták az újnácikkal. Az ellenzéknek is lehetne ennyi fantáziája, mint a fasisztáinknak.

Vélemény, hozzászólás?