Jobbikos a menekült gyermeket rugdaló operatőr “nő”

Óriási botrányt kavart külföldön is az a felvétel, amelyen Röszkén a rendőrök gyűrűjéből kitörő menekülteket rugdal egy farmerruhás operatőrnő.

Először egy apát gáncsolt ki, aki a gyermekével kezében menekült, majd egy fiatal lányt is megrúgott. Majd ő is szaladni kezdett.

Bizonyára a saját csatornája által közvetített fasiszta propaganda miatt félt a menekültektől annyira, hogy ezt az érzést gyűlöletre váltotta. Pedig egyik sem nyúlt hozzá, messze kikerülték, miközben többen is elszaladtak mellette.

forrás: 444.hu

A saját csatornája pedig nem más – meglepetééés!!!! -, mint a Jobbik helyi hitlerista internetes tévéje, az N1. A “hölgy” ugyanis az ő riporterük. Volt.

A csatorna vezetője, a korábban Fidesz ülepeket fényesre nyaló Kisberk Szabolcs azonnali hatállyal felmondott a botrány hatására az operatőrnőnek.

Ez azért is érdekes fejlemény, mert a Jobbik eddig sosem nyesett le semilyen vadhajtást, amikor rasszista, antiszemita, emberellenes megnyilvánulásokról tettek tanúbizonyságot nem csak tagjaik, de magas, komoly, felelős posztban székelő prominenseik is. Talán ez az első. Persze mielőtt megénekelnénk a Jobbik fejlődését, szögezzük le: bocsánatot nem kértek. És persze tovább folytatják az uszító propaganda-hergelést, amelynek az eredménye majd ugyanez lesz.

Vélemény, hozzászólás?