Jobbikos szexbotrány: a tisztogatás folytatódik

A Jobbik mint fasiszta párt követi az olasz, német és magyar fasiszta pártok mintáját, és kegyetlen, antidemokratikus módszerekkel selejtezi ki a tagjait.

A német náci párt már megalakulásakor kicsiben is művelte ezt a tevékenységet, ám tetőfokára a hosszú kések éjszakáján hágott, mikor a hitleristák ezrével lőtték agyon azokat, akik ostobán hittek abban, hogy a nácik a munkások érdekeit is képviselhetik. Többségében az SA tagjait végezték ki, de a Hitlerhez hű szervek (SS és ennek szervei, beleértve a Gestapot) más bizonytalan elemet is kivégzőosztag elé küldtek. Ne legyenek illúziók, ne legyünk naívak: ha a Jobbik vezetése nem lenne törvényes és demokratikus keretek közé szorítva, ugyanezt tennék. Szerencsére a mainál modernebb és civilizáltabb kor maradványai még állnak (nem sokáig), ezért csak arra van lehetőségük, hogy egyéb módszerekkel készítsék ki azokat az embereket, akiket nem látnak szívesen a pártban.

Ilyen már többször előfordult, volt, hogy egész alapszervezeteket zártak ki. Csodás volt nézni, ahogy a putnoki jobbikosok a sajtó szeme láttára vágják ki a pártjuk logóját a zászlóikból. És most itt a legújabb: szexbotrányba keverték saját emberüket.

A történet pont abban a Debrecenben esett meg, ahol pár hete feloszlatták a Jobbik helyi szervezetét, az ugyanis botrányt botrányra halmozott:

1, Ágoston Tibor, nem mellesleg vallási népbutító (=presbiter): Holokamuzás.

2, Egy szintén képviselő nagykeresztény, családos ember: szeretőt tartott.

3, Kőszeghy Csanád Ábel, önkormányzati képviselő: bíróság elé állt levéltitok megsértéséért, mert a párt szerverén beleturkált mások magánlevelezésébe.

4, Kulcsár Gergely 2011. január elsejét horogkeresztes üdvözlőlappal köszöntötte.

A keresztény értékek megtestesítői 

Nem csoda, hogy ebben az alapszervezetben is óriási személyes ellentétek húzódnak meg, mint az egész pártban. Ezeket antidemokratikus kizárásokkal oldják meg, de történt már pártszakadás is, amikor egy ultranáci frakció lépett ki, és alakította meg a Magyar Hajnalt. Történt ez akkor, amely Kétfarkú Kutya Párt nem alakulhatott, náci pártot viszont gond nélkül bejegyzett az elmebeteg és erkölcsileg hulla bíróság.

A debreceni ellentéteket most szexbotránnyal oldják meg. A Jobbik ugyanis lehallgatta, amikor – a sajtóban meg nem nevezett – tagjuk pásztorórát folytat. Természetesen a keresztény párt keresztény családos embere nem párjával, hanem egy másik nővel paráználkodott, hiszen a Jobbik arról híres, hogy gerincesen tartja magát elveihez.

Miután a kompromittáló hangfelvétel elkészült, megzsarolták az úriembert, hogy vagy önként távozik a pártból, vagy nyilvánosságra kerül. A történet végül feljelentéssel folytatódott, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság pedig nyomoz.

Vélemény, hozzászólás?