Összekeverte a DK a két Balog(h) Zoltánt

A Demokratikus Koalíció is – nagyon helyesen – tiltakozott a „feketeruhás” ápolónő meghurcolása ellen.

Azonban összekeverték a majdnem azonos nevű Balog(h) Zoltánokat.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nem ugyanaz, mint dr. Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozók Kamarájának elnöke. Ez utóbbi bűnös a Sándor Mária elleni etikai vizsgálat elindításában.

A DK közleményében eredetileg etikai vizsgálatot követel a miniszter ellen a Magyarországi Református Egyháztól. Mára a közlemény szövege honlapjukon megváltozott, azonban az MTI OS oldalán még az eredeti szöveg van fenn.

A DK közleménye nem csak a dilettáns névtévesztés miatt aggályos, hanem mert prominenseik kormányon szintén csak súlyosbították az egészségügy tragédiáját.

A Gyurcsány-kormány vezette a vizitdíjat, amely ismét a kisemberek, a betegek és az idősek pénztárcáját kurtította meg, ahelyett, hogy a gazdagok megadóztatásával tették volna helyre az egészségügyet.

A Gyurcsány-kormány megpróbálkozott átvenni az Egyesült Államokban is tragikusan működő rendszert, amely kezelés nélkül magára hagyja a szegényeket, míg a gazdagok számára rendkívül jó ellátást biztosít. Szerencsére ezt sikerült népszavazással megakadályozni.

Sándor Mária ápolónő azokért szólalt fel, akit a DK prominensei kormányon az árok szélén hagytak. A párt közleménye ezért rendkívül populista, hiteltelen és képmutató.

Vélemény, hozzászólás?