Újabb 25 millió forintot ad Balog az Ön pénzéből kommunista-hisztéria keltésre

Balog Zoltán 25 millió forintot adott az Ön pénzéből arra a célra, hogy a Fideszével szöges ellentétben lévő marxista ideológiát újra megpróbálják lejáratni.

A pénzből szerencsére nem hazánk fiait fogja agymosni, hanem a kanadaiakat.

Az összeget ugyanis a Tribute to Liberty Alapítvány elnöke, az echte kanadai Ludwik Klimkowski kapta, hogy egy emlékművet hozzanak létre Ottawában.

Az ottawai emlékmű teljes költsége eszméletlen: 900 millió forint (!!!).

A buliba beszállt Rétvári Bence, antikommunizmus államtitkár és a történelemhamisító Schmidt Mária is, akinek személyes rezidenciáján a Terror Házában (nem a parlamentben) tartották a pénzosztást.

Balog miniszter azt hazudta, hogy az 56-ban kivándoroltak a „kommunizmus miatt” hagyták el hazájukat, holott a nyugati propaganda által megtévesztve a nagyobb pénz ígéretét követték, és túlnyomó többségüknek semmi dolga nem volt a hatóságokkal (kivéve a börtönből az ellenforradalmárok által kiszabadított köztörvényes bűnözők ezreinek), és soha semmilyen ellenforradalmi tevékenységet nem fejtettek ki.

Korábban Kövér László ragadtatta el magát és nevezte „haláltábornak” azt a Recsket, ahol valójában egyetlen rabot sem gyilkoltak meg, szemben a fasiszta haláltáborokkal, ahol emberek millióit irtották ki tervszerűen és ipari módszerekkel.

Ahogy a kormány felismeri, hogy a neoliberális kapitalista gazdaságpolitikája tarthatatlan, és amiatt emberek millió szegényedtek el (naponta 200-an), valamint gyermekek tízezrei éheznek, egyre inkább fokozza az ezzel ellentétes felszabadítási munkáseszmék elleni propagandát.

A tegnapi nap tették közzé a sajtóban, hogy a legfrissebb felmérések szerint a megkérdezett fiatalok többsége inkább élne a Kádár-korszakban, mivel volt munkahely, biztos fizetés és könnyebben lehetett lakáshoz is jutni.

És most fogódzanak meg! Balog bejelentette, hogy a nem létező kommunizmus nem létező áldozatainak (ő nem így fogalmazott, mi pótoltuk ki) 2015-ös emlékéve 2017. február 25-ig fog tartani!! Röhej!

A “kommunizmus” “áldozatainak” emlékéve alatt Magyarországon 150.000 ember fog elszegényedni a kapitalizmus miatt.

Vélemény, hozzászólás?