100.000 forintos ejnye-bejnye a jobbikosnak cigányság deportálásának óhajáért

A jobbikos szimpatizánsok fröcsögő tiltakozásba kezdenek a fasizmus szó hallatán, ellenben teljes nyugodtsággal végignézik, amikor képviselőtársuk a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésben cigányok deportálását javasolja, vagy mások a facebook oldalukon szintén hasonló témákról nyilatkoznak, vagy mások erőszakosan rasszista hozzászólásait megtűrik, sőt teret adnak neki.

Bár Vona Gábor megígérte a vadhajtások levágását, ám ezeket a képviselőket ő nem csak megtűri soraiban, de keményen támogatja is, hiszen pl. Kötél Jánost a rasszista botránya után is jelölték képviselőnek, és a rajta kívül elítélt Mohácsi László sem lett lemondatva pozíciójából.

Amint látszik, az államgépezet is tolerálja ezeket a szélsőséges megnyilvánulásokat, hiszen ezek a képviselők csupán 216,000 és 100,000 forintos büntetéseket kapnak, amely összegeket a Jobbik pártpénztára a több mint 400 millió forintos évi állami támogatásával mellényzsebből kifizet.

Valljuk be, ez a pitiáner összeg azt jelenti, hogy az állam gyakorlatilag legalizálja a nácibeszédet az ezt alkalmazni kívánó párt számára.

Szemben a Jobbik képviselőit kritizálni merő média (mi) félmilliós büntetést kap, ha a tanúinknak nem hisz az aktuális bírónő a tárgyalásokon.

Mi csupán azt állítottuk, hogy a Jobbik pécsi képviselője az utcán baloldali aktivisták felmenőit szidalmazta, ez félmillió forintunkba kerül. A jobbikosok pedig vagy a cigányság deportálását követelték, vagy azok lelövéséről fantáziáló képeket, hozzászólásokat tettek közzé, ez pedig csak 100-200 ezer forintba kerül. Ők az egész cigányságot sértették meg, mi pedig pont egy rasszista hozzászólásokat eltűrő képviselőt.

Az ítéletek aránytalanok és igazságtalanok!

Vélemény, hozzászólás?