Az elsőszülött cigány honfitársunk lenyomta a nácikat!

Ha Novák Előd parazitát keres, azt inkább a tükörben kellene tennie, mert őt és szintén képviselő feleségét mi tartjuk el az adónkból, és óriási összegeket keresnek, amelyért értékelhető munkát nem tesznek le az asztalra.

 

Január elsején a média bemutatta 2015 elsőként született kisbabáját. Magyar honfitársunk cigány származású, amelyre a fasiszta politikusok és weboldalak rögtön lecsaptak.

Ismét bebizonyosodott, hogy a rasszista gyűlölet abszolút jogtalan és alaptalan, hiszen most olyan honfitársunk ellen irányult, aki csupán egy napos, tehát teljesen ártatlan – nem bűnöző.

A fasiszták ismét egy kisebbséget okoltak olyan problémákért, amelyért nem ők, hanem a kapitalizmus felelős – ez a történelmi funkciójuk.

A kurucinfo szennyoldal is kikelt a tény ellen, hogy az első szülött kisbaba cigány származású. Valójában a rasszisták hisztériája, mely szerint több cigány születik, mint magyar, a statisztikák alapján is teljesen alaptalan.

A kurucinfo – erősítendő a hisztériát – egy másik cikket is feltett, hogy Szabadkán (szerbiai város) is cigány származású az elsőszülött. Arról már nem szóltak, hogy a környező országokban nem cigány az elsőszülött, holott ott is jelen van a kisebbség.

A rasszista hisztériakeltésbe Novák Előd jobbikos politikus is becsatlakozott, hiszen neki ez hozza a szavazatot, és megosztotta a bűnöző weboldal cikkét, amelynek szerkesztésével korábban őt is megvádolták. Ha Novák Előd parazitát keres, azt inkább a tükörben kellene tennie, mert őt és szintén képviselő feleségét mi tartjuk el az adónkból, és óriási összegeket keresnek, amelyért értékelhető munkát nem tesznek le az asztalra.

A kép csak illusztráció

A fasiszta cikkre természetesen egy marxista, antifasiszta portálnak, A MI IDŐNK-nek válaszolnia kell, és a kisbabát meg kellett védenünk. Ennek egyedi módját választottuk. Ugyanis az, hogy egy náci weboldal megtámad egy kisbabát, az annyira szürreális, hogy mi is csak egy irónikus paródiával válaszolhattunk. A cikk sosem látott népszerűségnek örvendett oldalunkon, eddig majdnem 50.000-en olvasták, és több mint 7500-an lájkolták.

A náci kurucinfo cikke 6900 lájkot kapott. Tehát a normális és józan gondolkodású emberek ebben legalább győzelmet arattak a sötét eszmék felett. Hozzátesszük, hogy a kurucinfo cikke ráadásul előbb került fel, mint a mienk, ráadásul mi saját erőnkből értük el ezt az olvasottságot, nem a Jobbik pénzének segítségével (amely valójában az Ön adójából fizetett pártfinanszírozásból van).

Vélemény, hozzászólás?