Nem cigány az év első gyermeke: nyalnak a Jobbik-fasiszták

Tavaly óriási botrányba torkollott, amikor rasszista jobbikos képviselők nehezményezték, hogy Magyarország első gyermeke cigány származású.

A neonáci szócsöveiken keresztül olyan gusztustalan fröcsögés indult az aznap született kisbaba ellen, amelyet a rablógyilkosok is ritkán kapnak.

Szerencsétlen gyermek első percétől kezdve a neonáci gyűlölet kereszttüzébe került, ám voltunk, akik megvédtük.

álhír

A fasiszták részéről a kurucinfo gyűlölködése vitte a prímet, rengeteg ostoba turbómagyar lájkolta és osztotta a cikket, ám A MI IDŐNK gyermekvédő írása szoros versenyben megelőzte a nácikat. Pedig mi fizetett reklámok és pártfinanszírozás nélkül, valamint anyagi ráfordítások nélkül hozzuk az olvasottságot.

Bár tavaly a jobbikosok, köztük Novák Előd is ironikusan „köszöntötte” az első magyar állampolgárt, idén a nem cigány származású Noelnek már ajándékcsomagot adott át, és a kamerák előtt villogott vele. Így a gyermek máris része lett a Jobbik cukikampányának.

Hát mi is üdvözöljük legújabb honfitársainkat egy olyan gyönyörű országban, amelyet elmebeteg emberek élhetetlenné tesznek.

Reméljük, felnőve tesztek majd ez ellen! Csak annyit kívánunk nektek, legyetek a fehérek közt európaiak, és emberek mindég, minden körülményben!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.