Az Anonymous lezúzta a náci palocbetyar.com-ot – gratulálunk!

Az Anon Antifa meghackelte a palocbetyar.com nevű fasiszta álhírportált.

A palocbetyar.com a 64 vármegye szervezet szócsöve volt, amely a Jobbik párttal szövetséges fasiszta szervezet. A neonáci magatartásuk számos nyilatkozatukból, facebook bejegyzésükből és cselekedeteikből is világossá válik.

A kurucinfonak és klónjainak nincs helyük az interneten, mert ezeken a gyűlöletkeltő álhírportálokon nem a szólásszabadsággal élnek, hanem napi szinten bűncselekményeket követnek el.

Az impotens magyar hatóságok képtelenek lépni ezen egyértelműen neonáci weboldalak blokkolása ügyében. Mivel a hatóságok törvénysértő módon nem szándékoznak bármit is tenni a neonáci propaganda és a neonáci szervezetek ellen, ezért ezt a társadalomnak kell megtennie.

Az Anonymous nem első alkalommal töröltet és tör fel náci weboldalakat. Az Európai Baloldal aktivistái is számos alkalommal töröltettünk a szolgáltatókkal olyan fasiszta weblapokat, mint a Divízió 88 zenekar oldalát és több bonehead (neonáci skinhead) oldalt. Szimpatizánsuk törölte a Jobbikkal kollaboráns Hungarica videoklipjeit a youtube-ról, valamint a mi bejelentésünk miatt törölték a Jobbik egyik kampányvideóját, amelyben egyszerűen ellopták a Rekviem egy álomért film zenéjét.

A palocbetyar.com feltörése rendkívül igényes volt az Anonymous részéről. Egy sötét háttér előtt olvasható egy szöveg, amelyet az egérrel rábocsátott fénycsóva segítségével olvashatunk végig. Sajnos azonban a weboldal tartalma nem szűnt meg és továbbra is agymossa az olvasóit.

http://palocbetyar.com/article?id=9520

Vélemény, hozzászólás?