Diák-agymosás a Terror Házában

„Rendhagyó történelemórák” keretein belül 1500 diák érkezik a terror házába, hogy őket az 1956-os ellenforradalmi eseményekről félretájékoztassák, és beléjük verjék az antikommunista propagandát.

A Magyar Nemzet szerint „az előzetesen regisztrált csoportok a forradalom és szabadságharc vidéki eseményeiről, a harcokban használt fegyverekről és a Rákosi-rendszer terrorjáról hallhatnak előadásokat történészektől.”

Nyilván csak egy mondat erejéig lesz említve a Köztársasági vérengzés, és egy szó sem fog elhangzani azon ártatlanok százairól, akiket a „forradalmárok” minden bírósági eljárás nélkül az utcákon egyszerűen kivégeztek.

Köztársaság téri lincselés és halottgyalázás

Azt is nyilván elfelejtik majd megemlíteni a diákoknak, hogy a Rákosi-rendszer terrorja során 200 ember halt meg – köztük a legjobb elvtársaink-, míg a horthysta politikának 700.000 magyar áldozata volt (más nemzetek legyilkoltjait nem számítva), a kapitalizmus pedig telente 400 embert végez ki csak fagyhalállal.

A Terror Háza programigazgatója a HírTv-nek adott nyilatkozatában annak a Ronald Reagan-nek a szabadságról mondott gondolatait idézte, akinek tevékenysége miatt a kontrák 40.000 embert irtottak ki Nicaraguában, azaz a Rákosi-rendszer áldozatinak több mint kétszázszorosát. A nicaraguai polgárháború nyilván nem része a hivatalos történelemoktatásnak.

Vélemény, hozzászólás?