Droggal kapcsolták le a fasiszta Nemzeti Őrsereg kapitányát

A nyíregyházi Nemzeti Őrsereg egyike volt hazánk első nyilas paramilitáris szervezeteinek. A Munkáspárt 2006 pedig az első, amely felvette a harcot a barna pestis ellen.

A Nemzeti Őrsereget a 2007-es és 2009-es kezdeményezésekre sem sikerült betiltatni, holott a barna ingjeik a nácikét, karszalagjaik pedig a nyilas karszalagot másolják. A nyilas karszalagban nyilaskereszt van H betűvel, az őrsereg a nyilaskeresztet a törvény miatt nem merte vállalni, helyette a H betűt tartották meg, csak a rovásírás szerint. Azonban burkoltan még ebben is felsejlik a nyilaskereszt. Az egyértelmű neonáci szimbolika mellett szólamaik is szélsőségesek.

Ezek a neonácik pedig nem szeretik a drogokat, és annak minden formája ellen véres szájjal tiltakoznak. Azonban a fasiszta szervezet főkapitányát mégis lekapcsolták, mikor drogot vásárolt. Nem az első eset, hogy jobboldali gazemberek bort isznak és vizet prédikálnak.

Jobbikos képviselők annak idején erősen kiálltak a mentelmi jog ellen, ennek ellenére bőszen visszaéltek vele, többek között akkor, amikor a Károlyi szobrot gyalázták meg, vagy éppen akkor, amikor közlekedési kihágást akartak megúszni.

A főkapitány a szervezete saját törvényeit is megsértette:

Először is az újságírók megkeresésére indulattal reagált, és nem adott információkat az ügyről. Ezzel rögtön három pontot sértett:

„15. Határozottan fellépek a rágalmazás és alaptalan híresztelések ellen.”
„13. Hitelességem őszinteségemmel alapozom meg.”
„16. Hangvételem kulturált, udvarias.”

A drogozás ténye konkrétan az alábbi pontot sérti:

„19. Kerülöm azokat a magatartásformákat, amelyek következtében befolyásolhatóvá válthatok.”

A Nemzet Őrsereg deklaráltan pártfüggetlen szervezet, ennek ellenére rendszeresen részt vesznek a jobbikos gárdaavatókon, és rengeteg tagja és vezetője a Jobbiknak is tagja. A neonáci képmutatás csúcsa.

Vélemény, hozzászólás?