Kötelező elmeorvosi vizsgálatot! – különösen ex-Miépes politikusok számára

Immár minden napra jut egy jobbos elmebeteg, aki kinyitja a száját. Ezek direkt ilyen hülyék, vagy valamiről a figyelmet akarják elterelni.

A Hóbagoly után Kocsis Mátéka is megszólalt. A pályáját a fasiszta MIÉP-ben kezdő fideszes politikus szerint drogtesztet kellene alkalmazni „a legveszélyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára.”

Magyarul a fiatalok, politikusok, újságírók, talán a hajléktalanok, szegények esetében fognak teszteket csinálni, drogoznak-e. A politikus szavai elég nem túl konkrétak, általában ilyenből születnek azok a gumitörvények, amelyet a hatalom arra használ, akire akar.

Szerintünk pedig elmeorvosi vizsgálatra lenne szükség! A drogok ugyanis jelenleg nem jelentenek veszélyt a társadalomra. Vannak gyermekek, akik drogoznak, sok gyermek próbál ki könnyű drogot, de nem emiatt válnak hajléktalanná, földönfutóvá, bűnözővé, rossz emberré vagy sanyarú sorsúvá. Igen, sok gyermek elszív füves cigit, kipróbál dizájner drogokat a diszkóban, de nem ettől fognak elkallódni.

Nem az a fő probléma, hogy vannak fiatalok, akik drogokat fogyasztanak,
hanem hogy vannak fiatalok, akik nem fogyasztanak ételt!

A veszélyeztetett rétegek a fasiszta szemléletű oktatás, a vallásos agymosás, a médiaszenny, az értéktelen kultúra, a profithajhászás és a durva kizsákmányolás miatt térnek le a helyes útról. Ez pedig elsősorban az embertelen rendszeren, másodsorban az azt építő fidesznyikeken múlik. Olyan elmebeteg politikusokon, akik kijelentik, hogy „a német megszállásig nem voltak deportálások Magyarország területéről.”

Ezért inkább elmeorvosi vizsgálat alá kellene alávetni azokat a fideszeseket, akik naponta 200 embert elszegényítenek, antigravitációs hajtóművet találnak fel, vagy éppen Ufót látnak. Egyik sem egészséges.

Csak reménykedni tudunk, hogy nem ilyen hülyék uralkodnak a nép felett, hanem csak valami komoly társadalmi kérdésről (transzatlanti paktum, százmilliárdos helikoptervásárlás) akarják elterelni a figyelmet.

Vélemény, hozzászólás?