Totális lebőgés az Együtt antikommunista kampánya

Az Együtt (Bajnai-párt) annak rendje és módja szerint elkezdte a helyezkedést a baloldalon.

Az világos volt, hogy a neoliberálisok által okozott választási katasztrófák után a pártok egymásnak fognak ugrani a baloldalon, hiszen mindenki a hegemóniát akarja megszerezni. Az is nyilvánvaló, hogy a Fidesz neohorthysta-neoliberális rezsimje nem váltható le álbaloldali, neoliberális politikával, és a nép nem kér a leszerepelt Bajnaikból, Gyurcsányokból és Bokrosokból. Világos, hogy az egyetlen alternatíva a marxista alapokon nyugvó, szegénypárti, valódi európai baloldali politika.

Ennek szellemében a Bajnai párt megkezdte a baloldalba való rúgások osztását, mégpedig kommunista politikusok (Kádár János, Fidel Castro) és a kommunizmus eszméjével visszaélő diktátorok képeivel (Rákosi) ellenreklámozni az internetadót.

A szegények megadóztatásában jártas, neoliberális megszorítók most annak az internetadónak ellenzőiként tetszelegnek, amilyenekhez hasonlókkal (vizitdíj, gázáremelés, benzináremelés, ÁFA-emelés, Bajnai-féle megszorító csomag) ők is megsarcolták a lelesettebb rétegeket.

Az Együtt facebook oldalán elhelyezett antikommunista képek azonban pont visszaütöttek, hiszen azok alatt baloldali szimpatizánsok eddig kb. 100 olyan kommentet írtak, amelyek kifejezték ellenszenvüket az antikommunista hisztériakeltéssel.

Az alábbi csokrot Fidel Castro, kubai forradalmár képével ellátott plakát alól válogattuk ki. A neveket, arcokat kitakartuk.

együtt

Vélemény, hozzászólás?